Esittelemme: 3DEXPERIENCE

Mitä jos voisit innovoida nopeammin, tehdä tehostetusti yhteistyötä ja yhdistää kaiken datan yhteen paikkaan?

  3DEXPERIENCE-alusta tarjoaa turvallisen, sosiaalisen, yhdistetyn, informatiivisen ja jäsennellyn ympäristön tiiminvetäjille, projektipäälliköille ja muille ammattilaisille, jotka haluavat hallita tietoa verkkopohjaisesti ja tehdä saumatonta yhteistyötä. Miksi 3DEXPERIENCE?

  • YHDISTÄMINEN SOLIDWORKSIIN 3DEXPERIENCE-alustan avulla voit hallita verkossa sijaitsevaa dataa suoraan SOLIDWORKS-ohjelmistosta.
  • TURVALLINEN Määritä itse, kuka pääsee näkemään tiedostosi. Tieto on aina turvassa.
  • SOSIAALINEN  Integroidut työkalut yhteistyön tekemistä varten parantavat sosiaalista innovaatiota. Tee malleihin liittyvää yhteistyötä läpi tuotekehitysprosessin.
  • YHDISTETTY Jokainen käyttäjä on yhdistetty yhteen, yleiseen tietokantaan, johon pääsee kirjautumaan missä tahansa millä laitteella tahansa. Tarvitset vain internet-yhteyden.
  • INFORMATIIVINEN Luo ja jaa Dashboard-näkymiä - järjestele ja näe vain se tieto, jota tarvitset. Saat uutta tietoa ja päivityksiä.
  • JÄSENNELTY Tallenna ja jaa tietoa verkossa toimivan Collaborative Space -holvin avulla. Jaa tietoa projektikohtaisiin yhteisöihin.

  Vocent minimum nec ut

  Jane Doe, PLM Group

  Tutustu SOLIDWORKS- ja 3DEXPERIENCE-pakettiratkaisuun

  Kerromme kaiken pakettiin sisältyvistä ratkaisuista: SOLIDWORKS 3D CAD, Collaborative Business Innovator, Collaborative Industry Innovator ja SOLIDWORKS Connector.

  Lue blogikirjoitus tästä

  Suositeltavaa lukemista

  ARTIKKELI
  How Cloud Security mitigates
  every risk

  Lue artikkeli täältä

  KÄYTTÄJÄN NÄKÖKULMA
  Kuinka Kärcher käyttää
  3DEXPERIENCE-alustaa verkossa

  Katso video täältä

  ERIKOISTARJOUS
  SOLIDWORKS 3D CAD ja 3DEXPERIENCE pakettiratkaisuna

  KATSO KAMPANJATARJOUS TÄSTÄ