Osallistu 3DTechin ja PLM Groupin kilpailuun Ideoi uusi tuote, joka voidaan luoda 3D:n avulla Toteutamme parhaimman idean Alihankintamessuilla

Onko sinulla aivan mieletön idea, jonka haluaisit nähdä konkreettisena tuotteena? Onko yrityksesi tuotantoprosessia tarvetta muuttaa pienen yksityiskohdan avulla, ja olisiko tämä mahdollisuutesi kokeilla ideaasi todellisuudessa?

Osallistu 3DTechin ja PLM Groupin järjestämään kilpailuun, ja saat ideasi konkreettisena käteen Alihankintamessuilla.

Haemme seuraavanlaista ideaa:

  • Ideaa, jollaista ei ole vielä tullut vastaan

   Meillä on erilaisia 3D-tulostimia, osaamista ja mahdollisuus toteuttaa myös mielenkiintoisemmat ideat. Haasta meidät! Ideasi voi olla täysin uusi juttu, tai se voisi vaikka olla parannus nykyisiin tuotantoprosesseihin. 

  • Perustelu sille, miksi juuri tämä idea pitäisi toteuttaa Alihankintamessuilla

   Kerro meille tarina idean takana. Tarina luo idealle pohjan. Mitä tekisit, jos saisit ideasi 3D-tulostettuna?

  • Mahdollinen toteuttaa 3D-suunnitteluohjelmiston avulla ja sopivalla 3D-tulostimella

   Suunnittele ideasi 3D-suunnitteluohjelmistolla. Me voimme auttaa mallin optimoinnissa 3D-tulostusta varten. Kerro meille lyhyesti ideasi oheisen lomakkeen Lisätietoa-kohdassa, me pyydämme tarvittaessa lisää tietoa.

Kilpailun tarkemmat säännöt ja idean tekniset vaatimukset alla. Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt, että lomakkeessa ilmoittamasi tiedot ja idea jaetaan 3DTech Oy:n kanssa.

Kerro meille ideasi

Täytä yhteystietosi lomakkeeseen - kerro Lisätietoa-kohdassa ideastasi

Yksityisyys

3DTech Oy

3DTech Oy on suomalainen teknologiayritys, joka on
erikoistunut 3D-tulostukseen. Yrityksen palveluihin
kuuluvat 3D-skannaus, 3D-mallinnus sekä 3D-valmistus. 

Linkki 3DTechin kotisivuille

Linkki PLM Groupin 3DTech -asiakaskertomukseen


Vocent minimum ut

Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem, primis labore mei id

Lorem ipsum dolor sit amet, te ipsum rationibus eos. Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem, primis labore mei id.

Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem, primis labore mei id.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailu toteutetaan yhdessä 3DTech Oy:n kanssa, jonka kanssa osallistumme Alihankintamessuille. Kaikki oheisen lomakkeen kautta tulevat ideat jaetaan arviointivaiheessa 3DTech Oy:n kanssa. PLM Group ja 3DTech Oy valitsevat yhdessä voittajan, jonka jälkeen PLM Group ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Kilpailun voittaneesta ideasta kirjoitetaan lyhyt juttu sekä PLM Groupin että 3DTech Oy:n viestintään, voittaja saa halutessaan päättää, julkaistaanko jutussa pelkkä idea vai myös kilpailun voittaneen henkilön tiedot (nimi ja kuva).

Kilpailu päättyy 30.8.2018 kello 23:59. Tämän jälkeen tulleita kilpailuehdotuksia ei huomioida. Lue lisää PLM Group Oy:n tietosuojaehdoista täältä. Korostamme vielä, että PLM Group ja 3DTech Oy eivät hyödynnä kilpailuun osallistuvia ideoita edes osittain. Muistathan myös, että idean pitää olla luonteeltaan yritystemme arvoille sopiva. Emme siis hyväksy ideoita, jotka voivat vahingoittaa yritystemme brändejämme tai leimata meidät negatiivisesti.
TEKNISET VAATIMUKSET

Idean tulee olla mallinnettu 3D-ohjelmistolla, ja tiedostoformaatti mielellään .stl, .stp tai joku muu SOLIDWORKSia tukeva muoto. Tiedoston tulee olla sellaisessa koossa, että sen voi lähettää sähköpostitse. Idean tulee olla kooltaan sellainen, jonka voi tulostaa 3D-tulostimella. Emme siis ota huomioon suuria rakennuselementtejä tai samankaltaisia ideoita, jotka eivät mahdu 3D-tulostimeen. Pystymme tulostamaan myös metallista, mutta mieluummin otamme vastaan ideoita, joita voi tulostaa muovista.

Mikäli haluat keskustella PLM Groupin 3D-tulostuksesta, ota yhteyttä:
Henri Peltomaa
Business Development Manager
Additive Manufacturing
henri.peltomaa@plmgroup.fi
tel. 0207 809 571